Софийска районна прокуратура се самосезира по повод информация, оповестена от актрисата Диана

...
Софийска районна прокуратура се самосезира по повод информация, оповестена от актрисата Диана
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява имало ли е насилие над актрисата Диана Димитрова

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка информация, оповестена от актрисата Диана Димитрова във фейсбук, в която се твърди, че е станала жертва на принуждение.

Преди 5 години Димитрова е била подложена на принуждение по време на фотоси, а очевидци са станали 30 души от екипа на продукцията, разкри актрисата от сериала „ Откраднат живот “ в понеделник.

Три дни по-късно  Софийска районна прокуратура образува кореспонденция и стартира инспекция по случая. Към този миг актрисата е била разпитана, с цел да даде подробности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него, оповестиха от държавното обвиняване.

След като бъдат събрани задоволително данни, наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Ето и целия пост на актрисата Диана Димитрова:

„ 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.

Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово “, написа Диана Димитрова на фейсбук страницата си в понеделник. И придружи признанието си с ужасяващи фотоси на пострадванията, които й е нанесъл насилникът.

Диана Димитрова обаче не назова името на насилника.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР